معرفی رشته مهندسی شیلات


امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
رشته معرفی مهندسی شیلات

معرفی رشته مهندسی شیلات
معرفی رشته مهندسی شیلات
#1
تعریف شغل: انجام امور اجرایی مربوط به اصلاح، تهیه و تکثیر انواع ماهیان و آبزیان.

رشته یا گروه شغلی: کشاورزی و تولید مواد غذایی.

شرح وظایف و مسئولیت های اصلی شغل: تکثیر و پرورش ماهیان و کنترل کیفیت انواع محصولات آبزی.

اهمیت و ضرورت شغل: اهمیت گوشت سفید در سلامت و تغذیه ی جوامع بشری بر هیچ کس پوشیده نیست. بدیهی است وجود کارشناسان متخصص در بهینه سازی و افزایش تولید آبزیان از اهمیت خاصی برخوردار است.

مدارک تحصیلی مورد نیاز برای احراز شغل: کارشناسی شیلات و محیط زیست.

مهارت ها، تجارب و دوره های آموزشی ویژه برای احراز شغل: تحصیلات عالیه در دانشکده های کشاورزی و مراکز آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی، قرار گرفتن در محیط کار، کسب تجربه و کارآموزی در مراکز تهیه و تکثیر آبزیان.

شرایط محیط کار: کار درفضای باز و معین به صورت فردی و گروهی انجام می شود.10590

وسایل و ابزار مورد نیاز برای انجام دادن شغل:  PHمتر برای سنجش غلظت آب، ترمومتر، کتاب ها و منابع تخصصی مربوط به علم شیلات.

خصوصیات جسمانی و توانایی های بدنی لازم برای انجام دادن شغل: قدرت و سلامت بدنی، مقاومت در برابر خستگی، سرعت استفاده از اعضای بدن و هماهنگی چشم و دست.

معلولیت های بی اثر در انجام دادن شغل: هرگونه معلولیتی در انجام این شغل بی اثر است.

خصوصیات روانی و توانمندی های لازم برای انجام دادن شغل: استعداد عددی، استعداد کلامی، سرعت عمل، تمرکز و دقت حواس ، خلاقیت و ابتکار.

رغبت های مورد نیاز برای انجام دادن شغل: علاقه به آبزیان، علاقه به طبیعت، علاقه به تغییر و تحول.

ویژگی های شخصیتی ( عاطفی، اجتماعی و رفتاری ) لازم برای انجام دادن شغل: قبول مسئولیت، توانایی کار در شرایط دشوار، توانایی رهبری و مدیریت.

محل های اشتغال و استخدام: مراکز دولتی مانند وزارت جهاد کشاورزی، مراکز غیر دولتی و خود اشتغالی.

جنبه های مالی و حقوقی: در مراکز دولتی پرداخت حقوق مطابق با قانون استخدام کشوری است. این شغل دارای مزایای بیمه، بازنشستگی، حق مسکن و حق عیال و اولاد است. در مراکز غیر دولتی هم میزان حقوق براساس قرارداد فیمابین است. در خود اشتغالی عواملی مانند میزان سرمایه گذاری و امکانات فرد، تلاش، پشتکار، خلاقیت و بازار یابی در موفقیت شخص موثر است.

شرایط ارتقاء: گذراندن دوره های بلند مدت و کوتاه مدت آموزشی، کسب تجربه و دست یافتن به مدارج علمی بالاتر.

نحوه ی استخدام و ورود به شغل: امتحان، مصاحبه، آگهی جراید و وزارت کار، مراکز کاریابی، مراجعه مستقیم به کارفرمایان، دوستان و آشنایان.

ارتباطهای شغلی: با کشاورزان و کارشناسان محیط زیست در ارتباط است.

مطلوبیت ها و محدودیت های شغلی:

مطلوبیت ها: تولید گوشت سفید و کمک به سلامت خانواده ها.

محدودیت ها: کمبود آب در برخی از مناطق پرورش ماهی.vlc4ebyui2dh7wvxd0kg

اتحادیه، انجمن و تشکیلات حرفه ای وابسته به شغل: اتحادیه پرورش دهندگان ماهی و صیادان.

آینده شغل: این شغل مورد نیاز جامعه است و گرایش افراد به مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز باعث رونق پرورش ماهی شده است. بنابراین آینده ی روشنی خواهد داشت به خصوص اگر شخص قادر به سرمایه گذاری و خود اشتغالی باشد.

مراحل و جریان یک روز عادی برای شغل: سرکشی به استخرهای پرورش ماهی، اندازه گیری غلظت آب توسط PH متر، جیره نویسی خوراک ماهیان براساس وزن آها، نظارت بر تهیه و تولید ماهی و کنترل کیفیت آن ها.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



محل و راه های کسب اطلاعات بیش تر درباره ی شغل: مراجعه به دانشکده های کشاورزی و گفتگو با استادان و دانشجویان این رشته، مراجعه به اداره ی شیلات واقع در مرکز استان ها.

توصیه ها و پیشنهادهای لازم برای داوطلبان ورود به این شغل: از علاقه مندی به کار در طبیعت، دقت و تحمل شرایط نامطلوب محیط کار برخوردار باشند.
پاسخ
#2
(26-11-2018, 02:31 PM)sazmus7 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تعریف شغل: انجام امور اجرایی مربوط به اصلاح، تهیه و تکثیر انواع ماهیان و آبزیان.

رشته یا گروه شغلی: کشاورزی و تولید مواد غذایی.

شرح وظایف و مسئولیت های اصلی شغل: تکثیر و پرورش ماهیان و کنترل کیفیت انواع محصولات آبزی.

اهمیت و ضرورت شغل: اهمیت گوشت سفید در سلامت و تغذیه ی جوامع بشری بر هیچ کس پوشیده نیست. بدیهی است وجود کارشناسان متخصص در بهینه سازی و افزایش تولید آبزیان از اهمیت خاصی برخوردار است.

مدارک تحصیلی مورد نیاز برای احراز شغل: کارشناسی شیلات و محیط زیست.

مهارت ها، تجارب و دوره های آموزشی ویژه برای احراز شغل: تحصیلات عالیه در دانشکده های کشاورزی و مراکز آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی، قرار گرفتن در محیط کار، کسب تجربه و کارآموزی در مراکز تهیه و تکثیر آبزیان.

شرایط محیط کار: کار درفضای باز و معین به صورت فردی و گروهی انجام می شود.10590

وسایل و ابزار مورد نیاز برای انجام دادن شغل:  PHمتر برای سنجش غلظت آب، ترمومتر، کتاب ها و منابع تخصصی مربوط به علم شیلات.

خصوصیات جسمانی و توانایی های بدنی لازم برای انجام دادن شغل: قدرت و سلامت بدنی، مقاومت در برابر خستگی، سرعت استفاده از اعضای بدن و هماهنگی چشم و دست.

معلولیت های بی اثر در انجام دادن شغل: هرگونه معلولیتی در انجام این شغل بی اثر است.

خصوصیات روانی و توانمندی های لازم برای انجام دادن شغل: استعداد عددی، استعداد کلامی، سرعت عمل، تمرکز و دقت حواس ، خلاقیت و ابتکار.

رغبت های مورد نیاز برای انجام دادن شغل: علاقه به آبزیان، علاقه به طبیعت، علاقه به تغییر و تحول.

ویژگی های شخصیتی ( عاطفی، اجتماعی و رفتاری ) لازم برای انجام دادن شغل: قبول مسئولیت، توانایی کار در شرایط دشوار، توانایی رهبری و مدیریت.

محل های اشتغال و استخدام: مراکز دولتی مانند وزارت جهاد کشاورزی، مراکز غیر دولتی و خود اشتغالی.

جنبه های مالی و حقوقی: در مراکز دولتی پرداخت حقوق مطابق با قانون استخدام کشوری است. این شغل دارای مزایای بیمه، بازنشستگی، حق مسکن و حق عیال و اولاد است. در مراکز غیر دولتی هم میزان حقوق براساس قرارداد فیمابین است. در خود اشتغالی عواملی مانند میزان سرمایه گذاری و امکانات فرد، تلاش، پشتکار، خلاقیت و بازار یابی در موفقیت شخص موثر است.

شرایط ارتقاء: گذراندن دوره های بلند مدت و کوتاه مدت آموزشی، کسب تجربه و دست یافتن به مدارج علمی بالاتر.

نحوه ی استخدام و ورود به شغل: امتحان، مصاحبه، آگهی جراید و وزارت کار، مراکز کاریابی، مراجعه مستقیم به کارفرمایان، دوستان و آشنایان.

ارتباطهای شغلی: با کشاورزان و کارشناسان محیط زیست در ارتباط است.

مطلوبیت ها و محدودیت های شغلی:

مطلوبیت ها: تولید گوشت سفید و کمک به سلامت خانواده ها.

محدودیت ها: کمبود آب در برخی از مناطق پرورش ماهی.vlc4ebyui2dh7wvxd0kg

اتحادیه، انجمن و تشکیلات حرفه ای وابسته به شغل: اتحادیه پرورش دهندگان ماهی و صیادان.

آینده شغل: این شغل مورد نیاز جامعه است و گرایش افراد به مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز باعث رونق پرورش ماهی شده است. بنابراین آینده ی روشنی خواهد داشت به خصوص اگر شخص قادر به سرمایه گذاری و خود اشتغالی باشد.

مراحل و جریان یک روز عادی برای شغل: سرکشی به استخرهای پرورش ماهی، اندازه گیری غلظت آب توسط PH متر، جیره نویسی خوراک ماهیان براساس وزن آها، نظارت بر تهیه و تولید ماهی و کنترل کیفیت آن ها.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



محل و راه های کسب اطلاعات بیش تر درباره ی شغل: مراجعه به دانشکده های کشاورزی و گفتگو با استادان و دانشجویان این رشته، مراجعه به اداره ی شیلات واقع در مرکز استان ها.

توصیه ها و پیشنهادهای لازم برای داوطلبان ورود به این شغل: از علاقه مندی به کار در طبیعت، دقت و تحمل شرایط نامطلوب محیط کار برخوردار باشند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
#3
(26-11-2018, 02:31 PM)sazmus7 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تعریف شغل: انجام امور اجرایی مربوط به اصلاح، تهیه و تکثیر انواع ماهیان و آبزیان.

رشته یا گروه شغلی: کشاورزی و تولید مواد غذایی.

شرح وظایف و مسئولیت های اصلی شغل: تکثیر و پرورش ماهیان و کنترل کیفیت انواع محصولات آبزی.

اهمیت و ضرورت شغل: اهمیت گوشت سفید در سلامت و تغذیه ی جوامع بشری بر هیچ کس پوشیده نیست. بدیهی است وجود کارشناسان متخصص در بهینه سازی و افزایش تولید آبزیان از اهمیت خاصی برخوردار است.

مدارک تحصیلی مورد نیاز برای احراز شغل: کارشناسی شیلات و محیط زیست.

مهارت ها، تجارب و دوره های آموزشی ویژه برای احراز شغل: تحصیلات عالیه در دانشکده های کشاورزی و مراکز آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی، قرار گرفتن در محیط کار، کسب تجربه و کارآموزی در مراکز تهیه و تکثیر آبزیان.

شرایط محیط کار: کار درفضای باز و معین به صورت فردی و گروهی انجام می شود.10590

وسایل و ابزار مورد نیاز برای انجام دادن شغل:  PHمتر برای سنجش غلظت آب، ترمومتر، کتاب ها و منابع تخصصی مربوط به علم شیلات.

خصوصیات جسمانی و توانایی های بدنی لازم برای انجام دادن شغل: قدرت و سلامت بدنی، مقاومت در برابر خستگی، سرعت استفاده از اعضای بدن و هماهنگی چشم و دست.

معلولیت های بی اثر در انجام دادن شغل: هرگونه معلولیتی در انجام این شغل بی اثر است.

خصوصیات روانی و توانمندی های لازم برای انجام دادن شغل: استعداد عددی، استعداد کلامی، سرعت عمل، تمرکز و دقت حواس ، خلاقیت و ابتکار.

رغبت های مورد نیاز برای انجام دادن شغل: علاقه به آبزیان، علاقه به طبیعت، علاقه به تغییر و تحول.

ویژگی های شخصیتی ( عاطفی، اجتماعی و رفتاری ) لازم برای انجام دادن شغل: قبول مسئولیت، توانایی کار در شرایط دشوار، توانایی رهبری و مدیریت.

محل های اشتغال و استخدام: مراکز دولتی مانند وزارت جهاد کشاورزی، مراکز غیر دولتی و خود اشتغالی.

جنبه های مالی و حقوقی: در مراکز دولتی پرداخت حقوق مطابق با قانون استخدام کشوری است. این شغل دارای مزایای بیمه، بازنشستگی، حق مسکن و حق عیال و اولاد است. در مراکز غیر دولتی هم میزان حقوق براساس قرارداد فیمابین است. در خود اشتغالی عواملی مانند میزان سرمایه گذاری و امکانات فرد، تلاش، پشتکار، خلاقیت و بازار یابی در موفقیت شخص موثر است.

شرایط ارتقاء: گذراندن دوره های بلند مدت و کوتاه مدت آموزشی، کسب تجربه و دست یافتن به مدارج علمی بالاتر.

نحوه ی استخدام و ورود به شغل: امتحان، مصاحبه، آگهی جراید و وزارت کار، مراکز کاریابی، مراجعه مستقیم به کارفرمایان، دوستان و آشنایان.

ارتباطهای شغلی: با کشاورزان و کارشناسان محیط زیست در ارتباط است.

مطلوبیت ها و محدودیت های شغلی:

مطلوبیت ها: تولید گوشت سفید و کمک به سلامت خانواده ها.

محدودیت ها: کمبود آب در برخی از مناطق پرورش ماهی.vlc4ebyui2dh7wvxd0kg

اتحادیه، انجمن و تشکیلات حرفه ای وابسته به شغل: اتحادیه پرورش دهندگان ماهی و صیادان.

آینده شغل: این شغل مورد نیاز جامعه است و گرایش افراد به مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز باعث رونق پرورش ماهی شده است. بنابراین آینده ی روشنی خواهد داشت به خصوص اگر شخص قادر به سرمایه گذاری و خود اشتغالی باشد.

مراحل و جریان یک روز عادی برای شغل: سرکشی به استخرهای پرورش ماهی، اندازه گیری غلظت آب توسط PH متر، جیره نویسی خوراک ماهیان براساس وزن آها، نظارت بر تهیه و تولید ماهی و کنترل کیفیت آن ها.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



محل و راه های کسب اطلاعات بیش تر درباره ی شغل: مراجعه به دانشکده های کشاورزی و گفتگو با استادان و دانشجویان این رشته، مراجعه به اداره ی شیلات واقع در مرکز استان ها.

توصیه ها و پیشنهادهای لازم برای داوطلبان ورود به این شغل: از علاقه مندی به کار در طبیعت، دقت و تحمل شرایط نامطلوب محیط کار برخوردار باشند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان