کلمات کلیدی
نویسنده: amirjavadeng - پاسخ‌ها: 1 - بازدید‌ها: 1926
معرفی رشته مهندسی معماری
مهندسی معماری
هدف
رشته معماري داراي دو جنبه هنري و فني است كه درسهاي طراحي، زيبايي شناسي و نحوه زيبا كردن حجم‌ها ، نماها و پلان‌ها به هنر بر مي‌گردد و دروسي مثل سازه‌هاي بتني و فلزي، مقاومت مصالح، ايستايي، تاسيسات مكانيكي و الكتريكي به جنبه‌ فني اين رشته مربوط مي‌شود.
[align=justify][size=medium][font=ar
نویسنده: shila22 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 780
معماری مدرن
معماری مدرن یا معماری نوگرا  Modern architecture نام جنبشی در معماری است. در معماری مدرن، کارکرد با ایده‌هایی ترکیب می‌شود که مفاهیم و فرم‌های تاریخی از آن حذف شده‌اند.
[align=right][color=#dee2e6][size=medium][font=Vazir]مردم در دوران پس از جنگ به دلیل سختی ها ی پیش آمده سعی برآن داشتند که گذشته خود را فراموش کنند و باعث پیشرفت،بازسازی و نوآوری در کشور خود باشند. از این رو تصمیم گرفتند که معماری سنتی را فراموش و سبک جدیدی از معماری ر
نویسنده: mahsa22 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1121
سبک معماری چینی
در ساختمان‌های مذهبی اعم از پاگوداهـــا و معبدها می‌توان دو سبک مشخص معمـــاری چینی را مشاهده کرد. این دو سبک معمولاً شمالی و جنوبی خوانده می‌شود.
تفاوت عمده میان این دو سبک عبارتنـــد از: انحنای شیب سقف و مقدار تزئینـات لبه بام‌ها و پیش آمدگی آنهاست. در سبک جنوبی، سقف‌ها به اندازه‌ای انحنـا پیدا کرده‌اند که گوشه‌های آنها، مثل شاخ گاو به طرف بالا متمایل می‌شود.
سبک شمالی را غالباً سبک قصـــری می‌نامند، زیرا که بهتــرین نمونه‌های این نوع معماری را در عمارات با شکوه شهر ممنوع و آرامگاه‌های خاقان‌ه
نویسنده: mahsa22 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1171
خصوصیات معماری چین
خصوصیات عمده هنر معماری چین که بر اساس سنن عمیق فرهنگی مبتنی است به قرار ذیل است:
  1. به علت برجسته ساختن ایده تقدم قدرت امپراتوری بر هر چیز و نظریه طبقاتی موفقیت‌های حاصله دربرنامه‌ریزی قصرها و شهرها بیشتربوده‌است.

  2. به زیبایی مجتمع توجه خاصی شده لذادر ترکیب بندی عمده معماری‌ها شکل برقراری خانه‌ها وحیاط‌ها به شکلی است که دو طرف همانند اهرم متقابل عمل کنند.

    [url=http://saziha.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%da%af%db%8c%d8%aa%d8%a7%d8%b1/%d8%a7%db%8c%d8%b1%d9
نویسنده: mahsa22 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1105
معماری چین
معماری چین نیز همانند سایر هنرهــــای آن از گستردگی و تنـوع فراوان برخوردار است، هر چند آثار معماری آنـــان گاه به علت استفاده از مصالح کم دوام از بین رفته‌اند، ولیکن آنچـــه از این آثار باقی‌مانده، گویای این حقیقت است که آثار چین در حد معماری‌های مصر و بین النهـــرین و ایران باستان است. به‌طور کلی معماری چین شامل معابد (کنفوسیوسی، لائوتسه، بودایی) پاگودا، قصر، دیوار بزرگ چین، خانه و دیرها، آرامگاه‌ها و معابد صخره‌ای (غارها) است.

[color=#222222]معماری چین یگانه سیس
نویسنده: saman44 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1238
اهداف معماری پایدار:
– به حداقل رساندن میزان مصرفی سوخت های فسیلی با هدف حفظ سلامت محیط زیست و ذخیره سازی انرژی
– ایجاد بنا در جهت رفع نیازها و حل مشکلات انسانی
– هماهنگی بصری و کاربردی با اقلیم آب و هوایی منطقه
– ایجاد شرایط آسایش در ساختمان
– افزایش عمر متوسط ساختمان
– امکان استفاده مجدد و یا بازیافت اجزای تشکیل دهنده بنا
– بالابردن سطح کیفیت سازه



[url=https://bestkid.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9%d8%a7%d9%86/%d8%aa%d8%ba%d8%b0%db%8c%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9/%d8%ba%d8%b0%d8%a7
نویسنده: saman44 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1152
طبیعت در معماری قدیم
از قديمي ترين نمونه هاي معماري باستان که به طور شاخص با الهام از طبيعت و با اعتقاد به رب النوع ها و خدايان شکل گرفته، اهرام مصر  و مجسمه هاي همچون ابوالهول است. اهرام سه گانه مصر به طور مشخص و در کنار آنها اهرام کوچکتر همچون سلسله کوههاي مختلفي را بيان مي کند که در نظر زير دستان آن زمان اين القاء را برساند که پادشاه عظمتي همچون کوه داشته است. ترکيب انسان_حيوان را نيز در مجسمه ابوالهول مي توان نشانه اي از باورهاي وراي اين جهان و ملهم از نشانه هاي فرا طبيعت دانست.

[url=https://honarfardi.com/publ
نویسنده: saman44 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1187
معماری پایدار
با هدف تقلیل مصرف منابع تجدیدناپذیر و بهینه سازی مصرف منابع تجدیدپذیر شکل گرفت. معماری پایدار در واقع شکل امروزی[color=#8e8e8e] معماری سنتی گذشته[/co
نویسنده: paniz00 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1447
معماری فولدینگ
فولدینگ ، عمودگرایی ، طبقه بندی و سلسله مراتب را مردود می داند و به جای آن افقی گرایی را مطرح می کند . از نظر فولدینگ همه چیز همسطح یکدیگر است . دلوز در کتاب خود به نام ، فولد ، لایبنیتز و باروک ( ۱۹۸۲ ) جهان را چنین تبیین می کند : ” جهان به عنوان کالبدی از فولدها و سطوح بی نهایت که از طریق فضا ، زمان فشرده شده ، در هم پیچ و تاب خورده و پیچیده شده است . ” دلوز هستی و اجزاء آن را همواره در حال شدن می بیند .
یکی از موارد کلیدی در مباحث مطرح شده توسط دلوز ، افقی گرایی است . دلوز به همراه یار همفکر
نویسنده: baran56 - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1063
معرفی رشته كاردانی معماری سنتی و بازار کار آن
كاردانی معماری سنتی
دیباچه:

 از آنجا که کشور ایران، وارث صدها شهر و هزاران روستای قدیمی و تاریخی است. ضرورت وجود معماران و استادکارانی که طراحی، ساخت و ساز و نگهداری بناها را به عهده داشته باشند، روشن و مشخص است. این دوره افرادی را تربیت می‌کند که از مهارت در ساخت و ساز و قابلیت در طراحی و تحقیق و مدیریت و اجرای ساختمان‌هایی که با شیوه‌های سنتی ساخته شده و یا می‌شود برخوردار باشند تا از این طریق توجه بیشتری به ارزش‌های نهفته در معماری و شهرسازی سنتی ایران به وجود آید.فارغ‌التحصیلان معماری سن