8 اشتباه مخرب که اعتماد به نفس تان را از بین می برد


امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
بین می مخرب را تان اعتماد برد به اشتباه از 8 که نفس

8 اشتباه مخرب که اعتماد به نفس تان را از بین می برد
#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهمیت اعتماد به نفس در زندگی بر هیچ کس پوشیده نیست. اگر بخواهید به هدف های تان در زندگی برسید و پتانسیل های خودتان را افزایش بدهید، به اعتماد به نفس نیاز دارید. بدون آن، نمی توانید به دنبال چیزهایی بروید که از زندگی می خواهید.
با اعتماد به نفس کافی، می توانید به دنبال رویاهایتان بروید. ترس هایتان را کنار بزنید و بر اساس شرایطی که دارید، زدگی کنید. شک و تردیدها و ترس ها نمی توانند شما را از حرکت بازدارند.
اما اعتماد به نفس ساده به دست نمی آید و در واقع در طول زندگی با کسب تجربه های زیاد و ریسک پذیرفتن فرصت ها ایجاد می شود.
نقل قول:حتما بخوانید: چگونه اعتماد به نفس خود را در کمتر از ۱۰ روز بالا ببریم؟ (جدیدترین تحقیقات دنیا)
هنوز هم کارهای زیادی وجود دارد که مردم با انجام آن ها؛ حتی پیش از آن که در راه ایجاد اعتماد به نفس قدم بردارند؛ آن را تضعیف کرده و به آن آسیب می زنند. اشتباهات کوچک می توانند مشکلات بزرگی به دنبال داشته باشند. پس باید اصلاح شوند. هر یک از این ۸ اشتباه می تواند اعتماد به نفس را در شما بکشد.
۱- این که فرض کنید که اعتماد به نفس درونی تان باید به اندازه اعتماد به نفس دیگران از بیرون باشد
نقطه نظر از هر فرد از درون وی شروع می شود؛ یعنی هر چیزی را با درونمان؛ ترس ها، احساسات و افکارمان می بینیم و درک می کنیم. از سوی دیگر، ما دیگران را از بیرون به درون می توانیم ببینیم؛ یعنی ظاهر آنها و اقدامات آنها را می توانیم ببینیم و از افکار درون و ترس های شان اطلاعی نداریم.
بنابراین ما خودمان را با دیگران از دو دیدگاه متفاوت مقایسه می کنیم. ممکن است دیگران بسیار با اعتماد به نفس به نظر آیند و فکر کنیم که شک و تردید و ترس در آنها راه پیدا نمی کند. این مقایسه باعث می شود که حس بدی به اعتماد به نفس خودمان داشته باشیم و هر تردیدی در وجودما را علامت ضعف خود بدانیم.
[عکس: word-image-71.jpeg]
اما اگر در حقیقت قادر باشیم که درون افراد را ببینیم، مشاهده خواهید کرد که بیشتر مردم دچار این ترس ها و تردیدهایی که ما تجربه کرده ایم؛ می شوند. فقط ما نمی توانیم به ذهن آنها رخنه کنیم تا این احساسات منفی را ببینیم. درون زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید.
۲- عدم توجه به زبان بدن تان
تغییرات کوچکی در زبان بدن تان؛ می تواند روی اعتماد به نفس شما تأثیر گذاشته و آن را افزایش دهد. آیا هنگام ایستادن قوز می کنید؟ آیا دست به سینه می ایستید و بیشتر اوقات سرتان را پایین نگه می دارید؟ اگر جزئی از این دسته افراد هستید؛ باید بدانید که اعتماد به نفس تان واقعاً پایین است.
سعی کنید همیشه صاف بایستید، زبان بدن تان را به کار گیرید و سرتان را بالا نگه دارید. زبان بدن تان را به شکل افرادی با اعتماد به نفس بالا درآورید. در نتیجه افکار شما هم تغییر خواهد کرد. اگر بدن تان با اعتماد به نفس رفتار کند؛ ذهن شما هم آن را باور می کند.
۳- نگرانی در مورد چیزهایی که تحت کنترل شما نیستند
اگر هوا بد شود و دیر برسم؛ چه می شود؟ اگر مریض شوم، چه می شود؟ خیلی ساده انسان می تواند به سرزمین “چه می شود ها” پرتاب بشود. به این ترتیب نگران همه ی اتفاقاتی خواهید شد که کنترلی روی آن ندارید.
اگر می خواهید اعتماد به نفس خود را بسازید، باید تمام مواردی که تحت کنترل شما نیستند کنار بگارید و فکر کردن به آنها را متوقف کنید. نگرانی در مورد این چیزها باعث می شود که احساس درماندگی کنید. به جای آنکه به صورت فعال، بخواهید اتفاقات اطرافتان را کنترل کنید، منفعل خواهید شد و در عوض آن اتفاقات شما را کنترل می کند.
این نشانه ها نمی تواند به فردی متعلق باشد که اعتماد به نفس بالایی دارد؛ آیا بهتر نیست که روی مواردی تمرکز کنید که می توانید کنترل شان کنید؟
۴- افکار درونی منفی
گفتگوهایی که در ذهن شما می گذرد، بیشتر پیرامون چه موضوعاتی است؟ چه نوع افکاری معمولاً درمورد خودتان به سرتان می زند؟ اگر درمورد خودتان چیزهای بدی به ذهنتان می آید و فقط اشتباهات خود را به یاد می آورید؛ در واقع اعتماد به نفس تان را از دست خواهید داد.
[عکس: word-image-72.jpeg]
ممکن است فکر کنید اگر در مورد خودتان سختگیر باشید؛ می توانید در دفعات باعدی بهتر عمل کنید، اما سخت گیری به خودتان باعث پایین آمدن اعتماد بنفس تان می شود. زمانی که خودتان را مجبور می کنید تا کاری انجام بدهید؛ ممکن است در آینده هنگام انجام کارهای دیگر؛ آسیب ببینید.
اگر اشتباهی کردید یا نتوانستید طبق انتظارات عمل کنید؛ باید از آن درس بگیرید سپس آن را کنار گذاشته و به حرکت خود ادامه دهید. یادآوری آن همراه با افکار منفی تان کمکی به پیشرفت شما نخواهد کرد.
۵- به جای آن که در دنیای واقعی عمل کنید؛ بخواهید در ذهن خودتان موضوعات را درست کنید
درست است که افکار منفی می تواند شما را پایین بکشد. افکار مثبت نیز شما را فقط تا یک نقطه ی مشخص روبه جلو حرکت می دهد. شما نمی توانید اعتماد به نفس را به طور کامل در ذهن خود بسازید. می خواهید تا جایی که می توانید مثبت فکر کنید و اعتماد به نفس درونی ایجاد کنید؛ اما درنهایت باید آن را بیرون کشیده و به دنیای واقعی بکشانید.
نقل قول:حتما بخوانید: دانلود ۴ تا از بهترین و جدیدترین کتاب های آموزش اعتماد به نفس که باید بخوانید
مطمئن راه برای ایجاد اعتماد بنفس واقعی، کسب تجربه به معنای واقعی کلمه است. نترسید؛ از خانه بیرون آمده و کاری را که می خواهید انجام دهید. از اشتباهات خود درس بگیرید و شخصیت خودتان را شکل بدهید. به این ترتیب است که اعتماد به نفس ساخته و حفظ می شود.
۶- انتظار بیش از حد از خود داشتن
این که به خودتان اعتماد به نفس داشته باشید خیلی خوب است، اما اعتماد به نفس بیش از حد نیز کمکی به شما نمی کند. اگر در مورد توانایی هایی که دارید بزرگنمایی کنید؛ زمانی که با واقعیت روبه رو شوید؛ آسیب می بینید. اگر زیادی خودتان را بالا ببرید؛ باید منتظر سقوط باشید.
این موضوع می تواند ویرانگر باشد. مسلم است که می خواهید که خودتان را بالا بکشید، اما در مورد خودتان و توانایی هایتان واقع بین باشید. اجازه ندهید که یک تصور رویایی و غیر واقعی بین شما و حقیقت دیوار بکشد.
۷- پاسخگو نبودن
اعتماد به نفس در مورد باورهایتان است. شما باید به آنچه که می خواهید انجام دهید اعتقاد داشته باشید تا اقدامات تان دقیقاً آن چیزی باشد که می خواهید. خودتان را به اقدامات تان بسپارید. مسئولیت آنها را به عهده بگیرید. اگر شما صادقانه، بر اساس اطلاعاتی که دارید؛ بهترین تصمیم را گرفته باشید چیزی برای ترسیدن وجود ندارد. اگر هم که اشتباه کرده باشید؛ زمان است که قدرت تصمیمی گیرتان را دوباره بیازمایید.
در هر صورت، تصمیمات خودتان را به عهده بگیرید. تنها کسانی که اعتماد به نفس کافی ندارند؛ از انتخاب های خود بعد از روشن شدن حقیقت باز می گردند.
۸- اجازه ورود ترس به وجودتان
ترسیدن جزئی از بشر است و خیلی طبیعی است که شما هم ترس هایی داشته باشید؛ در واقع، می خواهم بگویم که ترس علامت این است در جهت درستی در حال حرکت هستید – این بدان معنی است که شما درحال گذر از منطقه امن خود هستید.
اما گاهی اوقات ترس های مان طولانی شده و باعث تأخیر در اقدام کردن می شود. از هر فعالیتی اجتناب می کنیم و دوباره و دوباره از اقدام کردن فرار می کنیم. به جای این که تصمیمات آگاهانه اتخاذ کنید به ترس ها اجازه می دهید که برای شما تصمیم بگیرند. زمانی که این اتفاق می افتد یعنی شما آگاهانه تصمیم گیری خود را متوقف کنید.
نقل قول:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما اجازه می دهید که ترس هایتان، اقدامات را به شما دیکته کنند. اعتماد بنفس در واقع در مورد اعتقاد و باور تصمیم گیری های شما است. اگر اجازه دهید که ترس هایتان قدرت انتخاب و تصمیم گیری را از شما بگیرد؛ دیگر فضایی در خودتان برای اعتماد به نفس باقی نگذاشته اید.
پاسخ


پیام‌های این موضوع
8 اشتباه مخرب که اعتماد به نفس تان را از بین می برد - توسط Salmesalm - 28-07-2019, 10:56 AM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان