برای اینکه بدانید اسپرسو چیست، باید بدانید که به چه چیزی اسپرسو نمیگویند. باورهای اشتباه زیادی درباره اسپرسو وجود دارد که اول باید آنها را اصلاح کنید.
اسپرسو یک نوع دانه قهوه نیست. دانهٔ قهوه چیز دیگری است. با هر دانهای میتوان اسپرسو درست کرد. معمولاً روی بستههای قهوه مینویسند “دانههای اسپرسو”، یعنی ترکیبی از دانههای مختلف و بوداده که مناسب ساخت اسپرسو است و به این معنی نیست که آن دانهها اسپرسو هستند.
اسپرسو روش بو دادن قهوه نیست. قهوههایی که کم بوداده شدهاند معمولاً طعم قویای دارند، اما درست کردنشان سخت است. قهوه سازها معمولاً به دلیل راحتیِ ساخت از قهوههایی که زیاد بوداده شدهاند، برای درست کردن اسپرسوهای مشتریپسند استفاده میکند.
پس اسپرسو دانهٔ قهوه نیست و با انواع دانه با بودادگیهای متفاوت می توان اسپرسو درست کرد، چون:
اسپرسو یک روش دم کردن قهوه نیست. با عبور آب داغ از میان قهوههای آسیاب شده با فشار هفت تا ده اتمسفر،یک شات قهوه درست میشود. دستگاه اسپرسوساز، ساخت اسپرسو را راحت ترمیکند.
بعضی از کافیشاپها در شات های ۳۰ گرمی و بعضی دیگر در شات های ۶۰ گرمی قهوه سرو میکنند. برای درست کردن اسپرسو کافی است که آب با فشار زیاد از میان قهوهٔ آسیاب شده عبور کند.
اسپرسو چه مزهای میدهد؟
اسپرسو ممکن است طعمهای مختلفی داشته باشد. از نظر بیشتر مردم، اسپرسو طعم اسیدی، تلخ و حال به هم زنی دارد. درست است، اما اگر قهوهتان خوب بوداده شده باشد و از تکنیک خوبی برای ساخت اسپرسو استفاده کنید، دیگر نمیتوان چنین نظری داشت.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خامهای که روی سطح اسپرسو تشکیل میشود، کفهای ریزی از روغنهای معطر است که طعم اسیدی و تندی دارد. با به هم زدن قهوه، این کف داخل اسپرسو مخلوط میشود و کل شات مزهٔ تلخی میگیرد.
اسپرسو یک نوع دانه قهوه نیست. دانهٔ قهوه چیز دیگری است. با هر دانهای میتوان اسپرسو درست کرد. معمولاً روی بستههای قهوه مینویسند “دانههای اسپرسو”، یعنی ترکیبی از دانههای مختلف و بوداده که مناسب ساخت اسپرسو است و به این معنی نیست که آن دانهها اسپرسو هستند.
اسپرسو روش بو دادن قهوه نیست. قهوههایی که کم بوداده شدهاند معمولاً طعم قویای دارند، اما درست کردنشان سخت است. قهوه سازها معمولاً به دلیل راحتیِ ساخت از قهوههایی که زیاد بوداده شدهاند، برای درست کردن اسپرسوهای مشتریپسند استفاده میکند.
پس اسپرسو دانهٔ قهوه نیست و با انواع دانه با بودادگیهای متفاوت می توان اسپرسو درست کرد، چون:
اسپرسو یک روش دم کردن قهوه نیست. با عبور آب داغ از میان قهوههای آسیاب شده با فشار هفت تا ده اتمسفر،یک شات قهوه درست میشود. دستگاه اسپرسوساز، ساخت اسپرسو را راحت ترمیکند.
بعضی از کافیشاپها در شات های ۳۰ گرمی و بعضی دیگر در شات های ۶۰ گرمی قهوه سرو میکنند. برای درست کردن اسپرسو کافی است که آب با فشار زیاد از میان قهوهٔ آسیاب شده عبور کند.
اسپرسو چه مزهای میدهد؟
اسپرسو ممکن است طعمهای مختلفی داشته باشد. از نظر بیشتر مردم، اسپرسو طعم اسیدی، تلخ و حال به هم زنی دارد. درست است، اما اگر قهوهتان خوب بوداده شده باشد و از تکنیک خوبی برای ساخت اسپرسو استفاده کنید، دیگر نمیتوان چنین نظری داشت.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خامهای که روی سطح اسپرسو تشکیل میشود، کفهای ریزی از روغنهای معطر است که طعم اسیدی و تندی دارد. با به هم زدن قهوه، این کف داخل اسپرسو مخلوط میشود و کل شات مزهٔ تلخی میگیرد.